Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا امروز در جلسه بررسی پروژه احداث خط انتقال آب از سد آزاد به تصفیه‌خانه سنندج که با حضور مجری طرح سدهای آزاد و ژاوه برگزار شد، گفت: تاکنون 470 میلیارد تومان به صورت نقد و اسناد خزانه به پروژه انتقال آب به سنندج تزریق شده و 300 میلیارد تومان دیگر نیز تامین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کردستان با بیان اینکه هم‌اکنون همه اعتبار مورد نیز این طرح مهم تامین شده است، ابراز امیدواری کرد: پیمانکار پروژه که دارای رکوردهای قابل تحسین در اجرای پروژه‌های آبرسانی در کشور است بتواند در کمترین زمان ممکن این طرح را به اتمام برساند.

زارعی‌کوشا درخواست مردم برای رفع طعم و بوی آب سنندج را خواسته‌ای برحق دانست و افزود: در شرایط دشوار اقتصادی کشور همه تلاش خود را برای تامین اعتبار این پروژه به کار گرفتیم و امروز بحمدالله در این خصوص مشکلی وجود ندارد.

استاندار کردستان اضافه کرد: هم‌اکنون دغدغه رفع مشکل آب سنندج به یکی از مهمترین خواسته‌های مردم تبدیل شده است و از پیمانکار پروژه می‌خواهم برای جبران زمان از دست رفته، کار در این پروژه را سه شیفته کند.

زارعی‌کوشا تاکید کرد: مجریان پروژه و مدیران مرتبط به صورت هفتگی گزارش عملکرد و پیشرفت خود در این پروژه را اعلام کنند.

مجری طرح سدهای آزاد و ژاوه نیز در این جلسه پیشرفت خط انتقال آب از سد آزاد به تصفیه‌خانه سنندج را 54 درصد عنوان کرد و گفت: تامین بخش زیادی از لوله مورد نیز انجام و در حال ساخت و انتقال به داخل پروژه است.

علیزاده تامین مالی پروژه خط انتقال آب به سنندج را مرهون تلاش‌ها و پیگیری‌های استاندار کردستان دانست و گفت: با پیگیری استاندار امکان استفاده از ماده 56 برای تامین مالی پروژه‌ها توسط بانک‌ها فراهم شد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: اسماعیل زارعی کوشا استاندار کردستان آب شرب سنندج انتقال آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۰۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری ظهرسه‌شنبه در حاشیه بازدید از پروژه راه آهن لرستان، اظهار داشت: این پروژه ضمن انتفاع مردم لرستان اهمیت منطقه‌ای دارد و جزو کریدورهای اصلی است، دسترسی به مسیرهای ریلی را تسهیل می‌کند و با جدیت دنبال شده است.

وی عنوان کرد: بخش خوبی از پروژه پیش رفته است و بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

معاون رئیس‌جمهور در ادامه سخنان خود با بیان اینکه بخش زیادی از بار مورد نیاز از طریق بندر امام وارد کشور می‌شود و بیش از ۶۰ میلیون تن بار از منطقه باید جابجا شود، گفت: زیر ساخت و امکان جابجایی بار بسیار پایین است که با راه آهن میزان ظرفیت جابجایی افزایش می‌یابد.

منصوری، بیان داشت: با تاکید رئیس جمهور و مصوبه سفر، کار در پروژه راه آهن لرستان سرعت گرفت و تا اسفند پارسال پیشرفت مطلوبی داشت اما به دلیل محدودیت منابع دچار افت و پس از آن در اجرای پروژه تأخیر ایجاد شد.

وی با تاکید بر اینکه پروژه سنگین است و منابع مالی بسیاری نیاز دارد، افزود: با استفاده از ۱.۲ میلیارد منابع دفتر مقام معظم رهبری در قالب صندوق توسعه و پیگیری رئیس جمهور، تأمین منابعی از محل تهاتر نفت انجام شده است.

معاون رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه فرآیند تبدیل نقدینگی با تأخیر مواجه است، ادامه داد: پنجشنبه گذشته جلسه‌ای با نظر رئیس‌جمهور در سطح ملی برگزار شد که در اسرع وقت محموله مناسب نفت برای تأمین منبع مالی این طرح در نظر گرفته و تحویل پیمانکار شود، این فرآیند آغاز شده است و به زودی در تأمین منابع تسهیل می‌شود، با این وجود ما نگذاشتیم کار برای تأمین منابع مالی پروژه تعطیل شود.

منصوری در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه چون اعتبار به روز شده طرح بالای ۵۰۰ هزار میلیارد ریال است بنابراین تأمین منابع ارزی آن ضروری است، عنوان کرد: فرآیند عملیاتی تهاتر نفت برای پروژه آغاز شده است، منابع بودجه عمومی را نمی‌توانیم وارد این پروژه کنیم، چون زمانبر است، منتهی با این حجم کار و تجهیز کارگاهی که صورت گرفته با تلاش شبانه روزی باید اختصاص منابع متناسب با اجرای پروژه باشد.
وی با بیان اینکه راه آهن لرستان پروژه ملی و بین المللی است و شمال به جنوب را تکمیل می‌کند و دستور رئیس جمهور این است که کار دنبال شود، گفت: مجموعه وزارت راه پنج پروژه ریلی را در دستور کار دارد که راه آهن لرستان یکی از آنها است، موضوع تأمین منابع پروژه حل شده است و همه جدی هستیم کار را تکمیل کنیم.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه با پیگیری استان و وزارت راه پای کار هستیم و بعد از این سفر جلسات عملیاتی را در این رابطه برگزار می‌کنیم تا تهاتر نفت با ورود اعتبار از محل استیجازه رهبری و تخصیص ارز صورت بگیرد.

کد خبر 6099277

دیگر خبرها

  • طالبان: مانعی برای اجرای پروژه تاپی در افغانستان وجود ندارد
  • رهاسازی آب از سد آزاد به سد قوچم آغاز شد
  • وارد مدار شدن خط انتقال مجتمع آبرسانی حسین زائری دشتی
  • انتقال مهارت با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی
  • انتقال مهارت با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی/ جنس دانشگاه آزاد یزد فناوری است
  • طرح‌های تامین آب پایدار در شهر چاراویماق در حال اجرا است
  • مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود