Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان وزیر نیرو در بازدید از پروژه انتقال آب سد آزاد به سنندج گفت:روند اجرای این پروژه براساس برنامه پیش رفته و در حال حاضر بیش از ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و طبق برنامه تاقبل از شروع فصل گرما، آب به سنندج می رسد.

به گزارش ایسنا، علی‌اکبر محرابیان امروز(سه شنبه_۷دی)در جریان بازدید از پروژه انتقال سد آزاد به سنندج اظهار کرد: یکی از پروژه‌های مهمی که ما در استان کردستان دنبال می‌کنیم تامین آب پایدار و سالم برای شهر سنندج است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: انتقال آب از سد آزاد به تصفیه‌خانه سنندج خارج از طرح برنامه‌ریزی شد و در طرح اولیه قرار بود که آب در بستر رودخانه جابجا شود ولی برای رعایت مسائل بهداشتی و جلوگیری از آلوده‌شدن آن تصمیم بر این شد که این برنامه تغییر کند و با خط لوله منتقل شود.

وی عنوان کرد: این طرح پروژه سنگینی است و قرار شد به صورت ضربتی انجام شود و بیش از یک ماه است که برای بازدید از پروژه برنامه‌ریزی می‌کردیم که امروز این اتفاق افتاد.

محرابیان تصریح کرد: روند اجرای این پروژه براساس برنامه پیش رفته و در حال حاضر بیش از ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برنامه ما این است که تا قبل از شروع فصل گرما آب را به سنندج برسانیم.

وی تأکید کرد: بخاطر وعده‌ای که به مردم داده‌ایم، اعتبارات مورد نیاز برای اتمام پروژه را تامین خواهیم کرد.

وی اعلام کرد: از اینکه مردم شهر سنندج از آبی استفاده می‌کنندکه شرایط خوبی ندارد متأسفم اما با رهاسازی آب از سد آزاد که در حال انجام است تا حدودی مشکل رفع شده و این روند تا منتج به نتیجه کامل در بستر خط انتقال دنبال می‌شود.

 حجت‌الله محقق، معاون اجرایی سد آزاد هم اظهار کرد: ۱۶۰ میلیون مترمکعب آب مهار شده توسط یک سامانه انتقال به شرق استان انتقال خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: این مجموعه سامانه انتقال آب به طول ۸۸ کیلومتر احداث شده و فاز اول آن با ۲۴ کیلومتر خط لوله قرار است آب را از این نقطه به سد قشلاق انتقال دهد.

وی تصریح کرد: سد قوچم که نقطه اول سامانه انتقال آب  است به بهره‌برداری رسیده و در ادامه خط انتقال آب از سد قوچم برای آب شرب قروه، دهگلان و دزج انجام می‌شود.

محقق افزود: سیاستگذاری انتقال آب به خاطر این بود که کیفت آب شرب سنندج دچار مشکل شده است.

گفتنی است،سد آزاد در ۷۵ کیلومتری جاده سنندج – مریوان بر روی رودخانه آزاد واقع‌شده است. 

این سد از نوع سنگریزه‌ای با هسته رسی و با طول تاج ۵۹۵ متر و ارتفاع ۱۲۵ متر از پی، امکان ذخیره‌سازی ۳۰۰ میلیون مترمکعب آب را دارد.

سامانه انتقال آب از سد آزاد به سد قوچم  به طول ۸۸ کیلومتر و ظرفیت ۷ متر مکعب در ثانیه وظیفه دارد آب را با حجم ۱۶۰ میلیون مترمکعب در سال به دشت‌های شرق استان انتقال بدهد. در میانه این سامانه خط انتقال دیگری به شهر سنندج جهت آب شرب شهر در حال اجراست.

 هدف‌گذاری این سامانه باتوجه به اینکه سد قشلاق از لحاظ کیفی و کمی مشکلات برای آن پیش آمده است و آب شرب سنندج به دلیل طعم و بوی که دارد دچار نارضایتی در بین مردم شده است، تصمیم گرفته شد تا سامانه خط لوله انتقال آب از سد آزاد به سد قوچم تصفیه خانه سنندج در دستور کار قرار گیرد. افق این پروژه برای تامین آب شرب ۷۰۰ هزار نفری در سنندج است. 

با احداث این خط لوله سالانه ۵۷ میلیون مترمکعب آب به تصفیه‌خانه شهر سنندج منتقل خواهد شد.

پیشرفت فیزیکی این پروژه تاکنون حدود ۴۰ درصد بوده و در صورت تامین اعتبار لازم، تابستان سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سفر وزیر نیرو میلیون مترمکعب سامانه انتقال سد آزاد سد آزاد شهر سنندج انتقال آب آب از سد سد قوچم خط لوله آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۳۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از‬ صندوق توسعه ملی، رضا محمدی‬ معاون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی صندوق توسعه ملی، ‏گفت: این صندوق در ‏جهت توسعه زیرساخت‌های صنایع کشور و توسعه روزافزون ایران اهداف و پروژه‌های بزرگی را برای خود برنامه‌ریزی کرده است؛ ‏یکی از این پروژه‌ها، شیرین‌سازی و ‏انتقال آب از خلیج فارس به استان‌های فارس و اصفهان و از دریای عمان به استان‌های سیستان بلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی است که یکی از ابر پروژه‌های کشور در ‏حوزه آب ‏محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه این پروژه با هدف تأمین پایدار آب در جهت مصارف صنایع بزرگ و کوچک و ‏همچنین شرب در کشور هدف ‏گذاری و برنامه‌ریزی شده است، عنوان کرد: به منظور رفع مشکلات آبی ‏صنایع در استان‌های فارس و سیستان و بلوچستان به زودی ۲ مگا ‏پروژه شیرین‌سازی و انتقال آب دریا ‏از خلیج فارس و دریای عمان با تأمین مالی صندوق توسعه ملی شروع به فعالیت خواهد کرد.

محمدی افزود: برای انجام این پروژه، تأمین ‏مالی حدود ۲ میلیارد دلاری از ‏طرف صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.

معاون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی صندوق توسعه ملی‬ در‬ پایان‬ گفت: طرح‌های انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران از وعده‌های ‏رئیس جمهور در ابتدای فعالیت بود. لذا صندوق توسعه ملی برای به ثمر رسیدن این ‏وعده برای آینده‌ی روشن‌تر این سرزمین اقدام خواهد نمود‎. ‏

کد خبر 6097601

دیگر خبرها

  • طالبان: مانعی برای اجرای پروژه تاپی در افغانستان وجود ندارد
  • رهاسازی آب از سد آزاد به سد قوچم آغاز شد
  • انتقال مهارت با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی
  • انتقال مهارت با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی/ جنس دانشگاه آزاد یزد فناوری است
  • آزاد راه ارومیه _تبریز تکمیل می شود
  • از فصل گرما بدون خاموشی تا سرعت گرفتن افتتاح پروژه‌های عمرانی در نصف جهان
  • تماس ۱۵۰۰ شهروند سنندجی با سامانه ۱۳۷ شهرداری
  • قانون‌مداری و اخلاق‌مداری ۲ رویکرد مهم در ارایه خدمت به مردم است
  • ۸ کاری که افراد موفق هرگز صبح‌ها انجام نمی‌دهند
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس